Blog

Aquest dissabte hem començat el curs nou de cau amb la festa del PAS. A les 9 del matí ens hem reunit tots els nens i nenes, alguns amb moltes ganes, altres amb cara de sorpresa, altres una mica espantats al veure tants escoltes junts, i altres amb emoció de participar en un PAS més de la seva vida.

Primer de tot hem celebrat el casament d’en Fou Lard i la Cami Sa, aquests dos personatges ens han demanat que si podíem ser els seus convidats al seu casament i que es volien casar al Juliol al Vilar però hi va haver un incendi i no ho van poder fer. Un cop recuperat el Vilar van decidir fer el casament al Palau dels Vescomptes de Cabrera i el convit al Vilar, així doncs un cop casats hem anat caminant, xino xano, cap al Santuari del Vilar, tot recollint escombraries per tal que no es tornès a cremar el bosc.

Un cop hem arribat al vilar teníem moooooolta gana i amb tots els papis i mamis hem començat a menjar el festí que ens oferien les nostres carmanyoles tots junts. Hem menjat mooooolt ràpid ja que tots estàvem impacients per fer el PAS i saber qui eren els nostres Caps aquest any entrant!

Així doncs hem començat el PAS i aquest any ha sigut brutal!!!! Després de donar la benvinguda i el comiat als nostres companys, els nens i nenes que fèiem el PAS ens hem pintat els peus i hem passat caminant per una tela on hem deixat la nostra marca, al final de fer tots el PAS ha quedat preciosa la tela.

Finalment, alguns amb impaciència els caps de cada unitat han tirat el ram als caps d’aquest nou any! Després de algunes sorpreses i alegries hem recollit i hem tornat, tot coneixent els nostres caps nous.

Quines ganes de començar amb les tardes de cau!!!

Entrada anterior Entrada següent