Casal d'estiu del cau


CASAL D’ESTIU DEL CAU 2018

L’A. E. i G. Pinya de Rosa organitza el Casal d’estiu per tots aquells infants i joves que vulguin passar els mesos de juliol i agost d’una manera diferent: activitats esportives, tallers, manualitats, jocs col·lectius, sortides, activitats amb altres entitats blanenques o activitats d’aigua. Aquest any, com a novetat, també organitzem un camp de treball i campaments pel grup jove!(més informació al final)

CASALET JUNY: del 25 al 29 de juny – 45€

(Locals del cau (Plaça Església Santa Maria))

CASALET SETEMBRE: del 3 al 7 de setembre – 50€

(Locals del cau (Plaça Església Santa Maria))

EDATS: Casal de 3 a 14 anys (2014 – 2002).

LLOC: ESCOLA SA FORCANERA

LES TARDES NOMÉS SERAN DE DILLUNS A DIJOUS (els divendres no es fa tarda i a l'agost tampoc).

MENJADOR de 13h a 16h: 4 e/dia. Cada infant ha de portar una carmanyola (disposem de neveres i microones)

ACOLLIDA de 8h a 9h o 13h a 14h: 1 €/dia.
Dia de MATÍ EVENTUAL: 10€
Dia de TARDA EVENTAL: 6€.

Descomptes: 10% en la inscripció del 2n germà/na, 15% en la inscripció del 3r germà/na. FAMÍLIES MONOPARENTALS - 10% en la inscripció No inclou menjador, acollida ni tardes.

PAGAMENT I CONFIRMACIÓ DE LA PLAÇA Per confirmar la plaça cal efectuar el pagament en el moment de la inscripció mitjançant una transferència al següent número de compte: ES09 0081 0120 34 0001313840 (Banc Sabadell) Indicar NOM + COGNOMS PARTICIPANT o bé enviar el justificant de pagament al mail casalcau@gmail.com El no pagament abans del 25 de maig (últims dia d'inscripció) comporta la pèrdua de la plaça. *Si sou d'una altre banc podeu fer un ingrés directament als caixers de Banc Sabadell per tal que no us cobrin comissió.

REUNIÓ INFORMATIVA El 15 de juny, dia de la reunió informativa, entregar fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària del/la participant. S’enviarà un mail convocant la reunió, confirmant la plaça i recordant els documents que cal entregar

INSCRIPCIÓ: Ompliu el formulari (fent clic aquí)

.