Huracà

Aquesta setmana la vam començar a Barcelona, descobrint la ciutat comtal en tots els transports públics! Dilluns vam descobrir què és el sexe, el gènere, l'expressió de gènere, les pràctiques sexuals i la identitat de gènere!

El dia següent vam matinar (dormint 2 hores) per anar al barri del Rava...

Segueix llegint...

Bon divendres a tots i a totes!

Aquesta setmana hem acomiadat els nois i noies que han acabat la primera quinzena, però també hem donat la benvinguda a noves incorporacions! Ha sigut una setmana curta però ben intensa i molt ben acompanyats de tot el casal...

Vam començar la setmana dimarts, fe...

Segueix llegint...

Nits d'agost

02/07/17

El grup jove ha començat el mes d'agost amb més energia que mai! Dilluns ens vam conèixer i vam aprofitar per fer una gimcana pel poble i... Jugar a Pokemon Go! Sí, sí... Vam haver de trobar Pokemons amagats per places i carrers del poble. En Quim i en Jordi van ser els millors entrenadors pok..

Segueix llegint...

Aquesta tercera setmana de juliol també ha sigut molt mogudeta! Hem passat uns dies molt intensos però hem pogut fer de tot. S'acaba el temps i hem d’aprofitar!

Com som el grup jove i coneixem molt jocs diferents hem intentat innovar! Així que tot i que som uns experts del joc de la “reina” i...

Segueix llegint...