Tifó

Bones famílies!!! Vam començar la setmana de la millor manera possible: marxant de sortida! Vam gaudir d’uns dies per Girona i Salt, anant als gorgs de Canet d’Adri i fent moltes dinàmiques, activitats i jocs. Al tornar, dijous, vam fer dia de platja. Vam passar un bon matí de sol i mar juga...

Segueix llegint...

Bones famílies!! Dilluns vam començar la setmana coneixent-nos entre nosaltres i gaudint de la festa inicial del casal. Seguidament vam fer els primer jocs de coneixença i una pluja d'idees per fer que aquest mes de juliol sigui inoblidable.

El segon dia els joves van descobrir que acabaven de ser...

Segueix llegint...

Nits d'agost

31/10/16

El grup jove ha començat el mes d'agost amb més energia que mai! Dilluns ens vam conèixer i vam aprofitar per fer una gimcana pel poble i... Jugar a Pokemon Go! Sí, sí... Vam haver de trobar Pokemons amagats per places i carrers del poble. En Quim i en Jordi van ser els millors entrenadors pok..

Segueix llegint...

Aquesta tercera setmana de juliol també ha sigut molt mogudeta! Hem passat uns dies molt intensos però hem pogut fer de tot. S'acaba el temps i hem d’aprofitar!

Com som el grup jove i coneixem molt jocs diferents hem intentat innovar! Així que tot i que som uns experts del joc de la “reina” i...

Segueix llegint...