Casal del Cau: Inscripcions

Obertura: Ja obertes!
Tancament: dilluns 3 de juny

Què he de fer?
  1. Omplir el formulari d’inscripció següent: https://forms.gle/EJ2SWKQvgQxH8C9y8
  2. Pagar l’import corresponent per confirmar la plaça**.
  3. Enviar els fulls d’inscripció, targeta sanitària i comprovant de pagament a casalcau@gmail.com (els trobareu en el formulari)
  4. Al Juny rebreu un correu amb els grups
Preus i pagaments

Per tal de confirmat la plaça, cal fer el pagament corresponents als dies de casal escollits. El mètode de pagament és per domiciliació bancària. Podeu trobar els horaris i preus aquí.

**Ja podeu efectuar els pagaments corresponents. Número de compte per fer el pagament: ES09 0081 0120 3400 0131 3840 (Banca Sabadell).

Beques

Per tal de garentir l’accés a tots els infants i joves al casal, MEG disposa de beques de suport a les famílies, destinades a reduir l’import de la quota. Aivsa’ns si estàs interesssat/ada en demenar-la.

Per altra banda, els germans reben un 10% de decompte (1r germà), un 15% de descompte (2n germà) i les famílies monoparentals un 10%. Aquest descompte no s’aplica en els extres.

Aquí tens una llista de preguntes i respostes que et podrien ajudar.
En cas que vulguis més informació o tinguis algun dubte, escriu-nos a casalcau@gmail.com i estarem encantats d’ajudar-te.

Preguntes freqüents

Cal inscriure cada fill/a per separat?

Sí. Cal respondre el formulari per cada germà i cal enviar una còpia per cada fill/a dels fulls d’inscripció.

Si el meu fill/a ha estat al casal o al cau prèviament té prioritat en obtenir plaça?

NO, les places van segons l’ordre d’inscripció. Així que de seguida que estiguin les inscricions obertes no badeu en inscriure-us.

Si el meu fill/a s’inscriu a una quinzena i més endavant vol apuntar-se a la segona, ho pot fer?

NOMÉS si hi ha places lliures. És molt probable que no quedin places un cop hagi començat el casal, així que en cas de voler fer dues quinzenes apunteu-vos des d’un inici a tot el mes!

El meu fill/a té una NEE, podrà ser atès al casal?

Aquest any disposarem de vetlladors. En cas que el seu fill/a tingui una NEE o creieu que podria necessitar un suport addicional aviseu-nos a casaldelcau@gmail.com.